יהדות
ד"ר ארי גרינספאן וד"ר ארי זיבוטפסקי, עוסקים בתיעוד ושימור המסורת של בעלי החיים הטהורים. הם נוהגים לעשות אחת לכמה זמן "סעודת מסורת" כדי שהמסורת של אכילתם תישמר. כך למשל, הם ערכו סעודה של כ-30 סוגי בשר. הוגשו שם למשל חגבים, תאו, אייל, צבי, ציפור דרור, פניניה, פסיון, צוצלת, תור ואפילו דג חרב כשר.
גרינספאן, אמר ש"היהדות האורתודוכסית מקפידה על שמירת המסורת בענייני הלכה, אך דומה שלא נעשה כמעט דבר לשימור מסורות הכשרות של בעלי החיים הטהורים הנמצאים בימינו ב'קבוצת הסיכון' לאיבוד המסורת".
לדבריו, "מאחר שהאנשים שבידם מסורת על בעלי חיים אלו הם כבר לרוב מבוגרים מאוד, קיימת חובה לתעד בהקדם ובצורה הטובה ביותר את המסורת שבידם. חשוב שגביית העדויות תהיה שיטתית ומהימנה, ומתועדת כראוי - ולפיכך גם אין להשאירה בידי בודדים, אלא להקים ברבנות הראשית גוף מוסמך לכך."
חגבים מוקפצים בשום ועגבניות מיובשות, על מחית של נזיד עדשים; קציפת מוח דג שיבוטה וחלב שקדים; פסטייה מרוקאית - מאפה פסיונים ופניניות עם עלי בצק פילו, קינמון ואבקת סוכר; קרפצ'יו מסינטה של ג'מוס; מרק "שילוח הקן", שכולל ציפור דרור, תורים ויונים, עם ירקות ואטריות אורז; אייל אדום צלוי בתנור ותאנים ממולאות בבשר תרנגול הבר, עם רוטב תמרין ורוטב חמוץ-מתוק.
האוכל הגיע ממקומות שונים בעולם- דג שיבוטה מנהר פרת, פסיונים מרומא, חגבים מלונדון, תרנגולים מארצות הברית ועוד.