כך תהפכו אבוקדו לרך בתוך 10 דקות בלבד
(צילום: Byron Ortiz/shutterstock/MSPhotographic)

רץ בוואטסאפ

כך תהפכו אבוקדו לרך בתוך 10 דקות בלבד

אֵם אוסטרלית שיתפה גולשים בטריק שהופך את הפרי הנחשק לרך בתוך דקות ספורות. איך הם הגיבו?
אריה ניסן
הוספת תגובה
כך תהפכו אבוקדו לרך בתוך 10 דקות בלבד
(צילום: Byron Ortiz/shutterstock/MSPhotographic)
אא

נייר כסף, מייבש שיער ולחמם היטב – ולא, לא מדובר בהחלקה יפנית במספרה אלא במתכון להפיכתו של אבוקדו קשה לרך בתוך 10 דקות בלבד.  כך לפחות לפי אם אוסטרלית שפרסמה פוסט שהפך עד מהרה לוויראלי ברשת הפייסבוק.   

האם מצאה את השיטה, שיכולה לפתור כל כך הרבה מועקות עבור חובבי הפרי הירקרק והטעים, לאחר ש"נתקעה" ללא ממרח אבוקדו עת שרצתה להכין ממרח גוואקמולי, שאבוקדו הוא מרכיב חשוב בו.  

היא ניסתה למצוא פתרון מהיר, וכך עלתה על השיטה: "למעשה מה שצריך לעשות זה לעטוף את האבוקדו בנייר הכסף, לכוון את מייבש השיער על 200 מעלות צלזיוס ולחמם את האבוקדו למשך 10 דקות. נכון, זה משנה קצת את הטעם והמרקם וכדאי היה קצת לקרר אולי את האבוקדו אחרי התהליך, אבל כשאתה עכשיו צריך להכין ארוחה ותקוע זה יציל אותך".

אנשים רבים נדהמו מהשיטה הקלה והודו לאישה ש"ממש הצילה להם את ארוחת הערב", לטענתם. אחרים שאלו את האישה האם האבוקדו נראה אותו דבר לאחר  החימום, והיא השיבה שאכן כן ואין הבדל בין מראה אבוקדו בשל  ואבוקדו מחומם. 

ככל שהפוסט הפך ויראלי, גולשים שיתפו בשיטות נוספות להבשלה מהירה של אבוקדו. אחת המגיבות כתבה כי "אפשר לעשות את אותו דבר עם ידי מיקרוגל, (כמובן ללא נייר כסף שאסור להכניס למיקרוגל) מכניסים ומחממים את האבוקדו במשך 20-30 שניות והוא יוצא רך". מגיבה אחרת ציינה כי "אפשר גם להבשיל בננות ירוקות באותו צורה כמו האבוקדו". 

ואם כבר מדברים על אבוקדו, הרי שיש גם שיטה למניעת הפיכתו לחום אחרי השתמשות בחצי שלו. מדובר פשוט בשימור של החצי הפתוח בתוך מים קרים. המים מונעים מהאנזים שגורם לשינוי הצבע באבוקדו את פעולתו.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי