חדשות
ד"ר קארן ראג'אן, מנתח בשירות הרפואי הלאומי בלונדון טוען ש"בקפה יש אחוז מסוים של אבקת ג'וקים. רק שתדעו שאם אתם שותים קפה טחון, לא פולים, אתם גם צורכים ג'וקים. הסיבה לכך היא שאחוז מסוים של ג'וקים וחרקים אחרים נדבקים לפולים, ולא ניתן בשום תהליך להפריד אותם לחלוטין".
"שתדעו שרוב רשויות המזון מאפשרות ליצרנים שהמאכלים שלהם יכילו אחוז מסוים של חלקי חרקים בתוך המזון שלנו. לכן, אם אתם אלרגים לג'וקים למשל, אני הייתי ממליץ לכם להתרחק מראש מקפה טחון", הוא סיים בהתבדחות.
ברשת פוקס ניוז בדקו את כללי רשות המזון והתרופות האמריקנית, וגילו כי אכן יש ממש בדברים של המומחה. על פי הנחיית הרשות "פולי קפה ירוקים נחשבים לפגומים ולא ראויים למאכל באם יש בהם כ-10 אחוז חרקים מכל הסוגים. כלומר במקרה שהאחוז נמוך יותר הקפה לא נפסל".