יהדות
הרב מנחם וייס חושף את מתכון הרבנית בת שבע קנייבסקי, אשתו של מרן שר התורה, לריבת אתרוגים:
[תולים את האתרוג בסוכה ואחרי כן שהם סופגים את הקדושה עושים מהם ריבת אתרוגים, אלו הם השלבים:]
- פורסים את האתרוג ומוציאים ממנו את הגרעינים.
- מרתיחים אותו במים חמים, בסיר. לפחות כ-5 פעמים.
- להרתיח לשפוך את המים (לחזור על זה 5 פעמים) , עד שהוא מוציא את המרירות ומתרכך.
- בפעם השישית מוסיפים כוס סוכר (או 2 אם יש הרבה) ואז מבשלים את הריבה על אש נמוכה כחצי שעה או 45 דקות בישול - לא להשאיר על בגז כדי שלא יישרף.
- מקררים את בריבה ויש לנו את הריבה לכל השנה.