הלכות כשרות
הכשרת כבד: איך מכשירים כבד? האם צריך לחתוך כבד עוף? הכבד הטעים הוא מאכל מזין העטיר בוויטמינים, חלבונים, ברזל ואפילו שומן. בתורה ישנו איסור לא לאכול דם, והרי כבד מלא כולו בדם, אם כן כיצד ניתן לאכול אותו? תיקנו חכמים דרך בה ניתן לכשיר את הכבד על מנת שניתן יהיה לאכול אותו.
אופן ההכשרה:
לאחר שעשיתם את כל השלבים, הכבד כשר וראוי לבישול או טיגון. בהצלחה.
הרב מאיר בראל: הכשרת כבד: איך מכשירים כבד? האם צריך לחתוך כבד עוף?