רץ בוואטסאפ
בכל העולם רגילים לצרוך מים ע"י שתייתם. אלא שבשנים האחרונות התעורר טרנד חדש ביפן - אכילת מים קפואים כג'לי או כעוגה. הרעיון הראשוני נרקם אצל מספר ידועני רשת שיצרו קינוח מרענן, קר ודל בקלוריות - הקינוח כונה "עוגת טיפת הגשם", בשל צורתו וצבעו והוא נעשה כמין עוגה שקופה העשויה בעיקרה ממים.
את המרקם הג'לטיני של העוגה יצרו ע"י הוספת סוכר ואגר (סוכר המופק מאצות) למים - זהו למעשה החומר ההופך את המים למרקם של ג'לי. המים המהולים בסוכר עוברים הרתחה ולאחר מכן מוקפאים. והתוצאה: עוגת' ג'לי שקופה המורכבת ממים בטעם מתקתק בשל הסוכר ואגר.
אופן הקינוח שהפך טרנדי במיוחד, נשאב כמקור השראה לפיתוח בקבוקים מים אכילים, המזכירים במעט מי אלוורה. מי הג'לי האכילים מתפרסמים בסרטונים רבים ברחבי הרשת, בעיקר בטיק טוק וישנם המנסים לאוכלם בווריאציות שונות, כמו למשל: הכנת ארטיק מים ג'לטיני בטעמים - ע"י הוספת חומרי טעם וצבע.
בקבוקי הג'לי מים הפכו ללהיט ברחובותיה של יפן והם עשויים להוות פתרון אידיאלי למי שאינו אוהב לשתות מים או שסתם מתחשק לו "לנשנש" משהו. אם בא לכם נשנוש טעים ולא משמין לימי הקיץ החמים, תוכלו להוסיף מעט מסוכר ה"אגר" (המופק מאצות),למים שלכם, להוסיף טעם (סירופים למיניהם) כיד הדמיון ולהקפיא לאחר הרתחה. בהצלחה וקיץ מרענן ונעים.