מתכונים ואוכל
איך בוחרים אבטיח?
מי מאיתנו לא ראה את המוכר בחנות הפירות והירקות מתופף על אבטיח בביטחון ובטוח שהוא זה שיודע לבחור את ההכי טוב על פי המספר נקישות והצליל הבוקע מהאבטיח, אלא שזהו כנראה שיטה ישנה שלא באמת עובדת.
יואב השף מסביר ונותן מספר טיפים נהדרים ופשוטים ביותר איך לדעת את טיבו של האבטיח.
א. שהגבעול תמיד יהיה יבש ולא ירוק עם אין גבעול לא מומלץ לקנות את האבטיח.
ב. שיהיה כמין כתם של שמש על האבטיח
ג. שמכת השמש תהיה צהובה ולא לבנה דבר שקורה מעוצמת השמש
לסיום ממליץ יואב לקנות חצי אבטיח ככה תמיד תראו מה המצב בפנים