חם? כך תכינו שלגון מצופה שוקולד במינימום מאמץ

מתכונים ואוכל

חם? כך תכינו שלגון מצופה שוקולד במינימום מאמץ

חם? כך תכינו שלגון מצופה שוקולד במינימום מאמץ, שכל ילד ישמח להכין בעצמו ולאכול. אתם עוד כאן? רוצו להכין
מנחם גלזר
הוספת תגובה
חם? כך תכינו שלגון מצופה שוקולד במינימום מאמץ
אא

האמת היא שהשלגון המדהים הזה הוא כל כך קל להכנה, שכשתשמעו איך מכינים אותו - גם אתם לא תאמינו שזה כזה קל. 

אנחנו היינו ממליצים לכם להיערך מבעוד מועד עם תבניות לארטיקים מסיליקון, כמספר הילדים. 

גלידה מצופה שוקולד זה הדבר הכי קל להכנה, ויש שתי דרכים שניתן להכין אותו. הדרך הקלה, והדרך הקלה יותר. 

הדרך הקלה יותר היא לסדר גלידה מוכנה בטעם שאוהבים בתוך התבניות ולהקפיא שוב. כשהתבניות קופאות, מוציאים אותן, טובלים בשוקולד שהמסנו מראש ושמנו בתוך צלחת שטוחה (שיהיה נוח לטבול) וטבלנו לאחר מכן בצלחת עם שברי אגוזים ובוטנים. 

ויש את הדרך הקלה, אך הדרך הזו מצריכה הרבה יותר מצרכים: ופלות או חטיפי שוקולד, שמנת מתוקה וסוכר. 

מקציפים את השמנת המתוקה עם חצי כוס סוכר, מוסיפים שברי חטיף שוקולד שאוהבים (טורטית, מקופלת וכדומה) ומכניסים לתבנית השלגונים (עם מקלות כמובן).

טובלים בשוקולד ואגוזים, ולמקפיא. מוזמנים לעדכן אותנו איך יצא לכם, ולשלוח תמונות. 

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי