יתרונות מפעימים של לבבות ארטישוק
קרדיט: canva

בריאות

למה כדאי לכם לאכול לביבות ארטישוק?

לביבות ארטישוק הן לא רק טעימות אלא גם מציעות מספר יתרונות בריאותיים. הנה חמישה מהם (הערה חשובה: עלי ארטישוק מוחזקים לנגועים ולכן יש לרכוש רק לבבות ארטישוק בכשרות מהודרת)
מנחם גלזר
הוספת תגובה
יתרונות מפעימים של לבבות ארטישוק
קרדיט: canva
אא

1. עשיר בנוגדי חמצון:

ארטישוק, המרכיב העיקרי בלביבות ארטישוק, עמוס בנוגדי חמצון המסייעים בהגנה על התאים שלך מפני נזקים הנגרמים מרדיקלים חופשיים.

נוגדי חמצון אלו יכולים להפחית את הסיכון למחלות כרוניות ולקדם את בריאותכם.

2. טוב לעיכול:

ארטישוק הוא מקור מצוין לסיבים תזונתיים, החיוניים למערכת עיכול בריאה.

צריכת לביבות ארטישוק יכולה לקדם יציאות קבועות, למנוע עצירות ולתמוך במיקרוביום בריא במעיים.

3. בריאות הלב:

ארטישוק מכיל תרכובות שיכולות לסייע בהורדת רמות הכולסטרול, הפחתת לחץ הדם ושיפור בריאות הלב. יתרונות אלו יכולים לתרום להפחתת הסיכון למחלות לב וכלי דם.

4. תמיכה בכבד:

ארטישוק ידוע בתכונותיו לניקוי הכבד.

הם יכולים לסייע בתהליך ניקוי הרעלים, ולקדם תפקוד כבד מיטבי.

5. עשיר בחומרים מזינים:

ארטישוק עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו ויטמין C, ויטמין K, אשלגן וחומצות חיוניות. חומרים מזינים אלה ממלאים תפקיד חיוני בשמירה על מערכת חיסון בריאה, קידום בריאות העצם, ויסות לחץ הדם ותמיכה בתפקוד תקין של התאים.

(הערה חשובה: עלי ארטישוק מוחזקים לנגועים ולכן יש לרכוש רק לבבות ארטישוק בכשרות מהודרת)

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי