נמאס לכם מפפריקה וכמון? קבלו 3 רטבים מיוחדים לברביקיו
קרדיט: canva

מתכונים ואוכל

נמאס לכם מפפריקה וכמון? קבלו 3 רטבים מיוחדים לברביקיו

אוהבים על האש, אבל בא לכם לנסות משהו קצת חדש? קבלו 3 רטבים מדהימים לבשרים על האש, שאפשר לשלב אותם אפילו על ירקות או דגים
מנחם גלזר
הוספת תגובה
נמאס לכם מפפריקה וכמון? קבלו 3 רטבים מיוחדים לברביקיו
קרדיט: canva
אא

יוצאים ל'על האש' עם המשפחה, אבל מתחשק לכם קצת לגוון עם טעמי הבשר? אל דאגה, בשביל זה אנחנו כאן - עם שלושה רטבים מדהימים שישדרגו כל מה שתשימו על המנגל, כולל דגים או אפילו ירקות. 

הרוטב הראשון: רוטב קוריאני 

ערבבו בקערה גדולה כף רוטב סויה, רבע כוס סוכר חום, 3 שיני שום כתושות, כף רוטב חריף מתוק ומעט שמן שומשום. הרוטב הזה מביא לנו את הטעמים של המטבח הקוריאני בתמצות, עם איזון מושלם בין מתוק ומלוח. 

 

הרוטב השני: רוטב חרדל ודבש אגדי 

ברוטב הזה הטעמים השליטים הם מתוקים, והזיגוג הזה מתלבש נהדר על כנפיים. בקערה ערבבו רבע כוס דבש, כף חרדל גרגירים, רבע כוס דבש, כף חומץ ומעט רוטב טריאקי. 

 

רוטב בוטנים ואוכמניות תאילנדי 

אם אתם לא אוהבים יצירתיות במזון שלכם, עצתנו לכם היא לוותר על הרוטב הזה וללכת על אחד מהשניים האחרים. הרוטב הזה הוא כל כך יצירתי ויוצא דופן, עד שהוא באמת מתאים רק לחובבי היצירתיות והמעוף הקולינריים. 

אם אתם בכל זאת הולכים עליו, אל תגידו שלא הזהרנו: הטעם שלו חריף אך אגדי. בקערה ערבבו כף חמאת בוטנים עם כף רוטב סויה, כף מיץ ליים או מיץ לימון וכף רוטב סרירצ'ה - רוטב צ'ילי חריף. אם אתם רוצים לשדרג את הטעם אתם יכולים להוסיף כף ריבת אוכמניות, שתוסיף טעם מתקתק לחריפות ה'שורפת' של הסרירצ'ה. 

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי