מתכונים ואוכל
יוצאים ל'על האש' עם המשפחה, אבל מתחשק לכם קצת לגוון עם טעמי הבשר? אל דאגה, בשביל זה אנחנו כאן - עם שלושה רטבים מדהימים שישדרגו כל מה שתשימו על המנגל, כולל דגים או אפילו ירקות.
ערבבו בקערה גדולה כף רוטב סויה, רבע כוס סוכר חום, 3 שיני שום כתושות, כף רוטב חריף מתוק ומעט שמן שומשום. הרוטב הזה מביא לנו את הטעמים של המטבח הקוריאני בתמצות, עם איזון מושלם בין מתוק ומלוח.
ברוטב הזה הטעמים השליטים הם מתוקים, והזיגוג הזה מתלבש נהדר על כנפיים. בקערה ערבבו רבע כוס דבש, כף חרדל גרגירים, רבע כוס דבש, כף חומץ ומעט רוטב טריאקי.
אם אתם לא אוהבים יצירתיות במזון שלכם, עצתנו לכם היא לוותר על הרוטב הזה וללכת על אחד מהשניים האחרים. הרוטב הזה הוא כל כך יצירתי ויוצא דופן, עד שהוא באמת מתאים רק לחובבי היצירתיות והמעוף הקולינריים.
אם אתם בכל זאת הולכים עליו, אל תגידו שלא הזהרנו: הטעם שלו חריף אך אגדי. בקערה ערבבו כף חמאת בוטנים עם כף רוטב סויה, כף מיץ ליים או מיץ לימון וכף רוטב סרירצ'ה - רוטב צ'ילי חריף. אם אתם רוצים לשדרג את הטעם אתם יכולים להוסיף כף ריבת אוכמניות, שתוסיף טעם מתקתק לחריפות ה'שורפת' של הסרירצ'ה.