מתכונים ואוכל
מדוע אנשים כל כך אוהבים עוגות גבינה? אחת הסיבות לפופולריות של עוגות גבינה היא העובדה שאפשר להכין אותן בכל כך הרבה וריאציות, מרקמים ותוספות יצירתיות.
הן יכולות להיות אפויות וללא אפייה, עם פירות ובלי פירות, עם תבלינים שונים ועם גבינות בעלות טעם חזק או עדין. האפשרויות האינסופיות בטעם ובקישוט שלהן הופכות אותן לקינוח שניתן להתאים לכל אירוע, ולאנשים רבים יש זכרונות טובים של הנאה, מעוגת גבינה טובה באמת שאכלו במפגש משפחתי או שאימם הכינה בילדות.
בין אם כפינוק מנחם ובין אם כקינוח עוצר 'נשימה', עוגות הגבינה ממשיכות להחזיק מקום מיוחד בלבם של חובבי הקינוחים ברחבי העולם ולא בכדי.
לפניכם עוגת גבינה קלילה במיוחד, שאתם חייבים לנסות להכין:
לבסיס העוגה תצטרכו שרוול פתי בר או כל ביסקוויט אחר שבור לחתיכות, וחצי חבילה חמאה מומסת.
2 חבילות גבינה לבנה 5%
2 גביעי שמנת חמוצה
כוס וחצי סוכר
2 אינסטנט פודינג וניל
6 כפות קורנפלור
5 ביצים
שטחו את הביסקוויטים והחמאה בתבנית שלכם.
ערבבו את כל חומרי העוגה, ומרחו על גבי הבסיס.
אפו את העוגה על 180 מעלות עד להזהבה.
הוציאו מהתנור, קררו מעט בחוץ ואז הכניסו למקרר לקירור של לפחות שלוש שעות.