מתכונים ואוכל
הפסטה הזו היא פסטה עם טעם מדהים, ולמרות שהיא מכילה ביצים - הן כלל לא מורגשות במתכון עצמו.
תוכלו ליישם את הרוטב הזה בכל פסטה שהיא.
5 שיני שום קצוצות
חצי פלפל חריף ירוק
קופסה קטנה רסק עגבניות
תבלינים: מלח, פלפל, שמן זית, כף פפריקה.
2 ביצים ל'הקרמה'
בסיר בינוני חממו את שמן הזית ואז טגנו את הירקות עם התבלינים.
הוסיפו את הרסק, והוסיפו מעט מים.
אחרי בישול של כעשר דקות, הוסיפו את הביצים ו'הקרימו' אותן בתוך הרוטב.
את הפסטה בשלו בסיר נפרד.
כשהפסטה מוכנה מערבבים אותה בתוך הרוטב, ומגישים חם עם גבינה צהובה מלמעלה.