מתכונים ואוכל
אם אתם אוהבים פיצה, אין ספק שכדאי לכם לנסות את המתכון הקליל הזה, שהוא גם טעים נורא.
לבסיס הפיצה תצטרכו מלאווח או עלי סיגר (בוריק) שעליו למעשה 'תלבישו' את הרוטב ואת התוספות.
אופן ההכנה:
במחבת שחיממתם מראש שפכו פקק שמן או תרסיס שמן, והניחו בזהירות את המלאווח או שני דפי בוריק.
טגנו משני הצדדים עד להשחמה קלה, ולאחר מכן הוסיפו רוטב עגבניות משימורים מעורבב עם שן שום כתושה, שתי כפות שמן זית, כפית מלח, רבע כפית אורגנו ומעט פלפל שחור.
בעזרת כף מרחו את הרוטב על כל שטח הפיצה, ואז פזרו תוספות לבחירתכם: גבינה צהובה מגוררת, תירס, פטריות, זיתים, בזיליקום, בצל ועוד.
כסו את המחבת והמתינו עד לאיחוד מלא של כל הרכיבים על גבי הפיצה ולהתכת הגבינה.
בתיאבון.