מתכונים ואוכל
המנה הזו מושלמת לארוחה מנחמת ומלאת טעם שבוודאי תרשים את המשפחה והחברים, והיא אולי פשוטה וקלה אך יש בה בכל זאת גוון קצת אחר, בזכות רכיב אחד שעושה את כל ההבדל.
מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
מתבלים את ירכי העוף במלח, פלפל, חוויג', פפריקה, שמן וטימין מיובש.
מפזרים את חלקי העוף ותפוחי האדמה בתבנית גדולה, ומזלפים מעליהם שמן ועוד קצת תבלינים להעשרת הטעם.
מפזרים את הבצל המטוגן על העוף ותפוחי האדמה. מטפטפים על הכל עוד מעט שמן זית.
מכסים את הכלי בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש כ-30 דקות.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 20-30 דקות או עד שהעוף מבושל ותפוחי האדמה רכים וזהובים.
בסיום, מקשטים בפטרוזיליה טרייה קצוצה לפני ההגשה.