אוהבים גלידה? כך תעשו אותה בבית באפס מאמץ
קרדיט: בינה מלאכותית

מתכונים ואוכל

אוהבים גלידה? כך תעשו אותה בבית באפס מאמץ

רובנו טועים לחשוב שהכנת גלידה בבית היא דבר מסובך, אולם אחרי שתנסו פעם אחת תבינו שעד עכשיו עשיתם את הטעות של חייכם בקניית גלידות בחוץ
מנחם גלזר
הוספת תגובה
אוהבים גלידה? כך תעשו אותה בבית באפס מאמץ
קרדיט: בינה מלאכותית
אא

אוהבים גלידה? כך תוכלו לעשות גלידת וניל בסיסית שאליה תוכלו להוסיף רכיבים טעימים כיד הדמיון הטוב עליכם. 

להכנת הגלידה תצטרכו:

חפיסת חלב מרוכז

2 מיכלי שמנת מתוקה 

תכולה פנימית של מקל וניל אחד 

כפית תמצית וניל 

כוס וחצי סוכר 

מעט מלח 

למה מוסיפים את המלח, אתם שואלים? ייתכן והתשובה תפתיע אתכם: במאמר ארוך של מכון ויצמן למדע, מובא כי המלח למעשה תורם לתהליך קיפאון מהיר יותר של הגלידה. 

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב. 

מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב ומעבירים לכלי מתאים להקפאה. 

מגישים על ידי הוספת אגוזים קצוצים, סירופ מייפל, דובדבנים וכל תוספת אחרת אהובה. 

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי