הטרנד שכובש את הרשת: פיצה מבצק קוטג'
קרדיט: בינה מלאכותית

מתכונים ואוכל

הטרנד שכובש את הרשת: פיצה מבצק קוטג'

מחפשים פיצה קלה באמת, ועתירת חלבונים? הגעתם למקום הנכון: קבלו את הטרנד שכובש את הרשתות החברתיות בארץ ובעולם, פיצה מבצק קוטג' שמכינים בדקה
מנחם גלזר
הוספת תגובה
הטרנד שכובש את הרשת: פיצה מבצק קוטג'
קרדיט: בינה מלאכותית
אא

מתכון לפיצה מבצק קוטג' מהיר, שיתחסל בתוך שניות. מוכנים? בואו נצא לדרך 

מצרכים לבצק:

  • 1 כוס קוטג'
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 ביצה

מצרכים לרוטב:

  • 1/2 כוס רסק עגבניות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח, פלפל, אורגנו לפי הטעם

תוספות:

  • גבינה צהובה מגוררת
  • תוספות לפי בחירתכם (פטריות, זיתים, פלפלים, עגבניות, תירס, וכו')

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבצק:

    1. מערבבים בקערה את הקוטג', הקמח והביצה עד שמתקבל בצק אחיד.
    2. אם הבצק דביק מדי, ניתן להוסיף מעט קמח. אם הוא יבש מדי, ניתן להוסיף מעט קוטג'.
  2. הכנת הרוטב:

    1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הרכבת הפיצה:

    1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
    2. מרדדים את הבצק על גבי נייר אפייה או תבנית משומנת.
    3. מורחים את הרוטב על גבי הבצק בצורה שווה.
    4. מפזרים גבינה צהובה מגוררת מעל הרוטב.
    5. מוסיפים את התוספות הרצויות מעל הגבינה.
  4. אפייה:

    1. אופים בתנור שחומם מראש במשך 15-20 דקות, או עד שהגבינה מבעבעת והבצק מזהיב.
  5. הגשה:

    1. מוציאים מהתנור, חותכים למשולשים ומגישים חם.

בתיאבון!

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי