פנקייק אוורירי אגדי עם תפוחים וקינמון
קרדיט: בינה מלאכותית

מתכונים ואוכל

פנקייק אוורירי אגדי עם תפוחים וקינמון

אם אתם אוהבים פנקייק, אין סיכוי שהפנקייק הזה לא ירשים אתכם: מיליונים בעולם כבר ניסו ואישרו שהמתכון הזה מיוחד
מנחם גלזר
הוספת תגובה
פנקייק אוורירי אגדי עם תפוחים וקינמון
קרדיט: בינה מלאכותית
אא

הנה מתכון לפנקייק עם קינמון ותפוחים:

מצרכים:
- 1 כוס קמח
- 2 כפות סוכר
- 1 כף אבקת אפייה
- 1/2 כפית קינמון טחון
- 1/4 כפית מלח
- 1 כוס חלב
- 1 ביצה
- 2 כפות חמאה מומסת
- שתי כפות רסק תפוחים 

אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.
2. בקערה נפרדת מערבבים את החלב, הביצה והחמאה המומסת.
3. מוסיפים את התערובת הרטובה ליבשה ומערבבים עד לאיחוד.
4. מוסיפים את התפוח המגורר ומערבבים בעדינות.
5. מחממים מחבת על חום בינוני ומשמנים מעט.
6. יוצקים מהבלילה למחבת ויוצרים פנקייקים בגודל הרצוי.
7. מטגנים עד שמופיעות בועות על פני השטח, הופכים ומטגנים עד להזהבה.

הגשה:
מגישים חם עם סירופ מייפל או אבקת סוכר ואבקת קינמון.

בתיאבון!

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי