מתכון אגדי לפשטידת כרוב מאודה עם גבינות
קרדיט: בינה מלאכותית

מתכונים ואוכל

מתכון אגדי לפשטידת כרוב מאודה עם גבינות

פשטידת כרוב מאודה עם גבינות היא מאכל קליל שמתאים לאירוח, אך גם לארוחת ערב של 'סתם יום של חול'
מנחם גלזר
הוספת תגובה
מתכון אגדי לפשטידת כרוב מאודה עם גבינות
קרדיט: בינה מלאכותית
אא

פשטידת כרוב מאודה עם גבינות היא מאכל קליל שמתאים לאירוח, אך גם לארוחת ערב של 'סתם יום של חול'. לפשטידה הזו תוכלו להכניס כמעט את כל סוגי הגבינות האהובות עליכם, ולהוסיף גם ירק ירוק כמו בצל ירוק, פטרוזיליה או כוסברה לפי הטעם. 

מצרכים:

  • 1 כרוב קטן, חתוך לרצועות דקות
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 ביצים
  • 1 כוס גבינת קוטג'
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כוס קמח
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. אידוי הכרוב:

    • מחממים שמן זית במחבת גדולה.
    • מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
    • מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל, ומאדים עד שהכרוב רך.
  2. הרכבת הפשטידה:

    • מערבבים בקערה את הביצים, הקוטג', הגבינה הצהובה, גבינת הפרמזן והקמח.
    • מוסיפים את תערובת הכרוב המאודה ומערבבים היטב.
  3. אפייה:

    • מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
    • מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת ומשטחים.
    • אופים במשך 30-40 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ומתקשה.
  4. הגשה:

    • נותנים לפשטידה להתקרר מעט לפני החיתוך וההגשה.

בתיאבון!

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי