פשטידת כרוב מאודה עם גבינות היא מאכל קליל שמתאים לאירוח, אך גם לארוחת ערב של 'סתם יום של חול'. לפשטידה הזו תוכלו להכניס כמעט את כל סוגי הגבינות האהובות עליכם, ולהוסיף גם ירק ירוק כמו בצל ירוק, פטרוזיליה או כוסברה לפי הטעם.
מצרכים:
1 כרוב קטן, חתוך לרצועות דקות
1 בצל גדול, קצוץ דק
2 כפות שמן זית
3 ביצים
1 כוס גבינת קוטג'
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
1/4 כוס קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
אידוי הכרוב:
מחממים שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל, ומאדים עד שהכרוב רך.