מתכונים ואוכל
מצרכים:
- 4 נתחי חזה עוף, חתוכים לקוביות
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל גדול קצוץ
- 3 שיני שום, כתושות
- 1 פחית עגבניות מרוסקות
- 2 כפות מרק עוף
- 250 גרם פסטה יבשה (כמו פנה או פוזילי)
- מלח ופלפל לפי הטעם
- חופן פטרוזיליה קצוצים
הטוויסט שניתן להוסיף: בצל מטוגן קנוי שיוסיף קריספיות לתבשיל
אופן ההכנה:
1. **הכנת העוף:**
- מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
- מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוציאים את העוף מהסיר ומניחים בצד.
2. **הכנת הרוטב:**
- מוסיפים את הבצל והשום לאותו סיר ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה שנית.
3. **בישול הפסטה:**
- מוסיפים את הפסטה לסיר ומבשלים לפי ההוראות שעל האריזה, עד שהיא כמעט מבושלת לגמרי.
- מחזירים את קוביות העוף לסיר ומבשלים עוד 5-7 דקות, עד שהעוף מבושל והפסטה רכה.
4. **הגשה:**
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- מפזרים עלי בזיליקום טריים או פטרוזיליה מעל ומגישים.
בתיאבון!
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו