סלט קינואה עם חמוציות, אגוזים ותפוזים מסוכרים
קרדיט: בינה מלאכותית

מתכונים ואוכל

סלט קינואה עם חמוציות, אגוזים ותפוזים מסוכרים

למה כדאי לכם לאמץ תבשילי קינואה קרוב ללב? הקינואה עשירה בחלבון, וזה היתרון הגדול ביותר שלה
מנחם גלזר
הוספת תגובה
סלט קינואה עם חמוציות, אגוזים ותפוזים מסוכרים
קרדיט: בינה מלאכותית
אא

מצרכים:
- 1 כוס קינואה, מבושלת לפי ההוראות על האריזה
- 1/2 כוס חמוציות מיובשות
- 1/2 כוס אגוזי מלך, קצוצים
- 1/2 כוס תפוזים מסוכרים, קצוצים
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- 1 כף חומץ בלסמי
- 1 כף דבש
- מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. הכנת הקינואה:
   - מבשלים את הקינואה לפי ההוראות על האריזה ומניחים לה להתקרר.

2. הרכבת הסלט:
   - בקערה גדולה מערבבים את הקינואה המבושלת עם החמוציות, אגוזי המלך, התפוזים המסוכרים והפטרוזיליה.

3. הכנת הרוטב:
   - מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, מיץ הלימון, החומץ הבלסמי, הדבש, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.

4. הרכבה סופית:
   - יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.

5. הגשה:
   - מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר או מקורר.

בתיאבון!

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
קינואהסלט
שידור חי