מתכונים ואוכל
מרכיבים
- 2 בננות בשלות
- 1 כוס שיבולת שועל
- חופן שוקולד צ'יפס (אופציונלי)
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מועכים את הבננות בקערה עד שהן רכות.
3. מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים היטב.
4. אם רוצים, מוסיפים את השוקולד צ'יפס.
5. יוצרים עוגיות על נייר אפייה בעזרת כף.
6. אופים כ-15 דקות עד שהן מזהיבות קלות.
מרכיבים
- 100 גרם חמאה רכה
- 1/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס קמח
- 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת קרמית.
3. מוסיפים את הקמח ותמצית הווניל ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
4. יוצרים עוגיות קטנות ומסדרים אותן על נייר אפייה.
5. אופים כ-10-12 דקות עד שהן זהובות מעט בשוליים.
מרכיבים
- 2 כוסות קוקוס טחון
- 1/2 כוס סוכר
- 2 ביצים
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים את הקוקוס, הסוכר והביצים בקערה עד שהתערובת אחידה.
3. יוצרים כדורים קטנים ומניחים על נייר אפייה.
4. אופים כ-10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.