3 תבשילים מיוחדים עם רימונים שישאירו טעם של עוד
קרדיט: בינה מלאכותית

מתכונים ואוכל

3 תבשילים מיוחדים עם רימונים שישאירו טעם של עוד

אם נשארו לכם רימונים מראש השנה, זו ההזדמנות לנצל אותם בצורה המיטבית: קבלו 3 מתכונים מיוחדים שישאירו טעם של עוד אצל האורחים שלכם
מנחם גלזר
הוספת תגובה
3 תבשילים מיוחדים עם רימונים שישאירו טעם של עוד
קרדיט: בינה מלאכותית
אא

תבשיל עוף עם רימונים ורוטב רימונים


   - מכינים תבשיל עוף בתנור או על הכיריים עם תיבול קל של מלח, פלפל ושום.
   - מכינים רוטב מרימונים: מרתיחים מיץ רימונים עם מעט דבש, חומץ בלסמי ותבלינים כמו קינמון וקורנית.
   - שופכים את הרוטב מעל העוף ומבשלים עד שהעוף מקבל צבע יפה ועסיסי.
   - מפזרים גרגירי רימון מעל לפני ההגשה, מה שמוסיף טעם מתוק-חמצמץ ורעננות.

סלט ירוק עם גרגירי רימון ופקאנים מסוכרים

   - בסיס הסלט כולל עלי רוקט, חסה, ותרד.
   - מוסיפים פקאנים קלויים ומסוכרים, גבינת פטה, בצל סגול קצוץ, ואגסים פרוסים דק.
   - מפזרים בנדיבות גרגירי רימון מעל.
   - לרוטב: מערבבים שמן זית, מיץ רימון טרי, חרדל דיז'ון ודבש.

 

קינואה עם רימונים, עשבי תיבול ואגוזים

   - מבשלים קינואה ומניחים לה להתקרר.
   - מוסיפים גרגירי רימון, נענע ופטרוזיליה קצוצים דק, אגוזי מלך קצוצים ושמן זית.
   - מתבלים במיץ לימון, מעט מלח ופלפל. תבשיל זה משלב טעמים מתוקים, חמוצים וטריים, והוא יכול לשמש כתוספת מרעננת או כמנה עיקרית קלילה.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי