הלכות
האם חייבים לטבול כלים גם אם לא ישמשו לבישול ישיר?
תשובה:
כל הכלים שהמאכל נוגע ישירות בכלי, בין אם הוא במהלך הכנת המאכל, כגון סירי בישול או סכין חיתוך של בשר וכיוצא בזה, ובין אם הוא מהכלים שמשתמשים בהם במהלך האכילה, צריכים טבילה.
שליח חב"ד תרם אוכל כשר במשך 10 שנים וגילה דבר מטלטל ביותר! "אני לא מרגיש טוב"
תיקון הנפטרים הגדול בעולם! אל תפספסו את ההזדמנות להציל את נשמת יקירכם. לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו