ירקות על האש, שלא תפסיקו לנשנש 
(צילום: Karthik_2411/shutterstock)

מתכונים ואוכל

ירקות על האש, שלא תפסיקו לנשנש 

ירקות על האש: התוספת המושלמת לכל ארוחה, מלאה בטעמים מעושנים ובריאות טבעית

מנחם גלזר
הוספת תגובה
ירקות על האש, שלא תפסיקו לנשנש 
(צילום: Karthik_2411/shutterstock)
אא

מרכיבים:
- 2 סלסילות פטריות שמפניון
- 2 סלסילות עגבניות שרי צבעוניות
- 2 חצילים
- 4 קישואים או זוקיני
- 3 בצל סגול
- 4 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית תימין (או חופן עלי תימן)
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 2 כפיות סילאן
- מלח ופלפל

אופן הכנה:
1. חותכים את הירקות לקוביות גסות ומשפדים אותם על שיפודים, כך שיהיה שיפוד צבעוני.
2. בקערה, מערבבים את שמן הזית, השום הכתוש, התימין, הפפריקה, הסילאן, המלח והפלפל.
3. מורחים בנדיבות את התבלינים על השיפודים מכל הצדדים.
4. מניחים את השיפודים על גריל חם וצולים עד שהירקות מזהיבים ורכים, בערך 10 דקות מכל צד.

בתיאבון!

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי