בריאות
כדי לזהות אבוקדו טוב צריך להחזיק אותו, להרגיש שהוא מוצק וכבד, ללא חלקים רכים ושהקליפה צריכה להיות גבשושית וכהה מאוד, כמעט שחורה.
ועדיין יכול להיות שהוא בסוף הבשלות שלו ולכן הוא מעט רקוב. עפ"י הבלוג Northwest Edible Life, יש דרך בטוחה לדעת מה מצבו של האבוקדו שבידכם.
בקצה כל אבוקדו יש גבעול או גבעול שנתלש ברובו ואז נותר עיגול חום. לכן אםם תולשים את הגבעול או מגרדים את מה שנשאר ממנו ואם מתגלה שטח בגוון ירוק-צהוב בהיר, האבוקדו טוב לאכילה. אם השטח חום, וותרו על האבוקדו.