טריק מעולה לבחירת אבוקדו - גם אם הוא נראה טוב מבחוץ
(צילום: PERO studio/shutterstock)

בריאות

טריק מעולה לבחירת אבוקדו - גם אם הוא נראה טוב מבחוץ

טריק מעולה לבחירת אבוקדו - גם אם הוא נראה טוב מבחוץ
אריה ניסן
הוספת תגובה
טריק מעולה לבחירת אבוקדו - גם אם הוא נראה טוב מבחוץ
(צילום: PERO studio/shutterstock)
אא

כדי לזהות אבוקדו טוב צריך להחזיק אותו, להרגיש שהוא מוצק וכבד, ללא חלקים רכים ושהקליפה צריכה להיות גבשושית וכהה מאוד, כמעט שחורה.

ועדיין יכול להיות שהוא בסוף הבשלות שלו ולכן הוא מעט רקוב. עפ"י הבלוג Northwest Edible Life, יש דרך בטוחה לדעת מה מצבו של האבוקדו שבידכם.

בקצה כל אבוקדו יש גבעול או גבעול שנתלש ברובו ואז נותר עיגול חום. לכן אםם תולשים את הגבעול או מגרדים את מה שנשאר ממנו ואם מתגלה שטח בגוון ירוק-צהוב בהיר, האבוקדו טוב לאכילה. אם השטח חום, וותרו על האבוקדו.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי