בתוך החלמון יש ויטמין C, ויטמין D וכן ויטמינים נוספים, יש גם B12 שמועיל מאוד וכמובן שכל זה כשזה בתוך ביצה אחת בחלמון מראה עד כמה זה חשוב.
אופן ההכנה של ביצים משתנה וצריך לדעת שככל שמבשלים ביצה יותר זמן זה משמר את הערכים התזונתיים והוויטמינים בצורה טובה.
לכן הזמן המומלץ הוא למעלה מ-10 דקות אפילו רבע שעה וככה הביצה ממש מוכנה בצורה מעולה ולאכול את הביצה כשהיא אחרי כמה דקות אמנם יש כאלו שאוהבים את זה מוכן ככה באופן הזה אך זה פחות מומלץ וטוב מבחינת שימור הוויטמינים וכו' שבזה.
להמשך קריאה
הירשמו לניוזלטר שלנו ותקבלו את כל החדשות החשובות ישירות למייל