מתכונים ואוכל
בורגול הוא אחד מהדגנים הבריאים ומזינים את גוף האדם. הבורגול הוא למעשה דגן מלא העתיר בוויטמין B ותורם לתקינות פעילות המעיים ושימור מערכת העצבים. מומלץ לבחור בבורגול כתוספת לצד תבשיל בשרי או כתבשיל בריא וטעים בפני עצמו. הבונוס האמיתי הוא שגם ההכנה היא פשוטה - וקיבלתם תבשיל טעים ומנצח.
מתכון לבורגול דק במיקרוגל
מצרכים:
כוס בורגול דק
2 כוסות מים רותחים
לתיבול - מעט פפריקה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לתוספת - ניתן להכניס לתבשיל גם ירקות לבחירתכם
אופן ההכנה:
בקערה מתאימה למיקרוגל שפכו את הבורגול ואת המים הרותחים.
הכניסו למיקרוגל ל-15 דקות
תבלו בתיבול שאתם אוהבים והוסיפו ירקות חתוכים לבחירתכם. בתיאבון.
איך מכינים בורגול דק כמו אורז? איך מכינים בורגול במיקרו? | הרב מאיר בראל: האם צריך לברור אורז?