בריאות
המרעננים הרשמיים בימי הקיץ החמים: מתכון למשקה פרישייק תות בננה חלבי ומתכון לגלידת בננה מנגו מרעננת וטבעונית.
גלידת בננה ומנגו מרעננת
מצרכים:
2 בננות קפואות פרוסות (202 גרם)
2 כוסות מנגו חתוך וקפוא (332 גרם)
3 כפות סירופ מייפל טבעי
כף קוקוס טחון
כפית תמצית וניל
רבע כוס חלב קוקוס קר
לקישוט: חופן חמוציות ופקאן
אופן ההכנה:
הכניסו אל תוך מעבד מזון בעל עוצמה את כל החומרים וערבבו בפולסים עדינים בהתחלה. במידת הצורך גרדו את העיסה המתקבלת בדפנות והמשיכו ללחוץ בפולסים עד שמתקבלת בלילה חלקה לחלוטין וללא גושים.
לאחר שמתקבלת בלילה חלקה העבירו לכלי והקפיאו למשך שעה.
קשטו בחמוציות ופקאן או בכל העולה על רוחכם והגישו. בתיאבון (:
מתכון לפרישייק תות בננה חלבי
מי לא אוהב פרישייק מרענן ובריא, טעים, צבעוני ומשביע?
מצרכים:
2 בננות קפואות (202 גרם)
חבילה קטנה של תותים 240 גרם)
חופן תמרים מגולענים
100 גרם גלידת יוגורט
מעט פקאן סיני
אופן ההכנה:
הכניסו את כל המרכיבים אל תוך קערת בלנדר (את היוגורט עדיף להכניס בסוף)
כאשר מתקבלת בלילה חלקה (במידת הצורך ניתן להוסיף חלב או יוגורט) וללא גושים, מזגו לתוך כוס גדולה והגישו. בתיאבון(:
מתכונים עם בננות קפואות: מתכון בננות קפואות | תכונותיה של הבננה: