מתכונים ואוכל
מעדני 2000 גב' ד. קדוסי
המתכון המושלם לשניצל שנשאר טעים וקריספי גם למחרת.
קילו פילה עוף
כוס קמח מנופה
4 ביצים
חרדל, מיונז ותבלינים
לציפוי - פירורי לחם מוזהבים
קערה מספר 1: כוס קמח מנופה.
קערה מספר 2: 4 ביצים טרופות, עם כף חרדל, כפית מיונז, כפית חוויג' (תבלין מרק תימני),כפית מלח, כפית שום גבישי, מעט פלפל שחור, כפית מרק עוף (אפשר לוותר).
קערה מספר 3: פירורי לחם מוזהבים (ניתן עם שומשום).
טובלים את הפילה עוף (או את החזה עוף) לפי סדר הקערות! לאחר מכן, לתוך המחבת החמה עם שמן עמוק חם טובלים את השניצל עד לקבלת צבע מוזהב. בסיום יש להוציאו לתוך תבנית עם רשת או נייר סופג
שבת שלום
מתכון לשניצל קריספי עם חרדל ומיונז טעים ומושלם | סגולה מהזרע שמשון לשבת: "מתפללים לישועה?"