מעדני 2000 גב' ד. קדוסי
המתכון המושלם לשניצל שנשאר טעים וקריספי גם למחרת.
המצרכים קילו פילה עוף כוס קמח מנופה 4 ביצים חרדל, מיונז ותבלינים לציפוי - פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה קערה מספר 1: כוס קמח מנופה. קערה מספר 2: 4 ביצים טרופות, עם כף חרדל, כפית מיונז, כפית חוויג' (תבלין מרק תימני),כפית מלח, כפית שום גבישי, מעט פלפל שחור, כפית מרק עוף (אפשר לוותר). קערה מספר 3: פירורי לחם מוזהבים (ניתן עם שומשום).
טובלים את הפילה עוף (או את החזה עוף) לפי סדר הקערות! לאחר מכן, לתוך המחבת החמה עם שמן עמוק חם טובלים את השניצל עד לקבלת צבע מוזהב. בסיום יש להוציאו לתוך תבנית עם רשת או נייר סופג
שבת שלום
מתכון לשניצל קריספי עם חרדל ומיונז טעים ומושלם | סגולה מהזרע שמשון לשבת: "מתפללים לישועה?"
Video Player is loading.
Play Video Play Current Time 0:00
Duration -:-
Seek to live, currently behind live LIVE Remaining Time - -:-
Fullscreen This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Text Color White Black Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Transparency Opaque Semi-Transparent Background Color Black White Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Transparency Opaque Semi-Transparent Transparent Window Color Black White Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Transparency Transparent Semi-Transparent Opaque
Font Size 50% 75% 100% 125% 150% 175% 200% 300% 400% Text Edge Style None Raised Depressed Uniform Dropshadow Font Family Proportional Sans-Serif Monospace Sans-Serif Proportional Serif Monospace Serif Casual Script Small Caps Reset restore all settings to the default values Done
Close Modal Dialog End of dialog window.
מתכון לשניצל קריספי עם חרדל ומיונז טעים ומושלם (צילום: גב' ד. קדוסי)