אופן ההכנה: מערבבים הכל יחד וטורפים (ניתן גם בבלנדר מוט) עד שאין גושים. משמנים מחבת לפנקייקים (רצוי בחמאה),ועל אש בינונית. יוצקים חלק מהבלילה למחבת וממתינים עד שמופיעות בועות בשכבה העליונה, לאחר מכן הופכים וממתינים עוד חצי דקה – דקה.
תוספת בננה לוטי: 2 בננות בשלות פרוסות מעט חמאה לשימון המחבת 2 כפות סוכר חום דמררה
מקרמלים את הבננות עם הסוכר במחבת נפרדת עד שמתרככות ונהיות זהובות, שופכים על הפנקייק החמים שוקולד מומס או ממרח שוקולד מומס ומייפל. ניתן לפזר אגוזים קצוצים
בתיאבון.
הרב מאיר בראל: חרקים במזון: האם יש פירות וירקות שראוי להימנע מאכילתם?