מתכונים ואוכל
"לא נעים להגיד אבל לקח לי 20 דקות בלבד להכין את הפסטה הזאת מהרגע שהחלטתי... כולל חיתוך הירקות, טיגון, ערבוב וכו׳.
פיתרון מושלם כשממהרים, או במקרה שלי כשלא מרגישים טוב וצריכים לתקתק ארוחה לילדים", כך משתפת אותנו הגברת קדוסי.
ספגטי פיקנטי בסיר אחד
למתכון:
חבילת ספגטי
בצל קצוץ
חמישה שיני שום קצוצות
15 עגבניות שרי חצויות
קופסת מחית עגבניות / עגבניות מרוסקות
קופסת קטנה רסק עגבניות
תבלינים: 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן, כף סוכר, כף מלח, פלפל שחור גרוס דק, חצי כפית צילי גרוס, כפית כמון וחצי כפית כורכום.
ליטר מים רותחים
אופן ההכנה:
מטגנים מעט בצל, מוסיפים את השום, העגבניות והתבלינים - ומטגנים 2 דקות (כדי לפתוח את התבלינים). אחרי כן מוסיפים את העגבניות המרוסקות והרסק. על גבי כל התערובת נוסיף את הפסטה ומעליה את המים הרותחים, ונביא לרתיחה נוספת.
מנמיכים את האש, מבשלים במשך חמש דקות עם מכסה פתוח, (מתקנים את התיבול אם יש צורך). מכסים את הסיר באופן חלקי ומבשלים עד להסמכה והתרככות הפסטה. ניתן להגיש עם נקניקיות, קציצות עוף מטוגנות, תוספת לשניצל ואפילו ככה לבד.
תכינו ותהנו!
הרב מאיר בראל: האם צריך לברור אורז?