מתכונים ואוכל
ספגטי מיט בולס (כדורי בשר)
למתכון:
חצי קילו גרם בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ דק
אבקת אפייה שקית
שלוש כפות שמן
מלח, פלפל, בהרט, פפריקה ומעט קינמון
מערבבים הכל נותנים מנוחה חצי שעה. מכדררים בידיים ומטגנים בשמן משני הצדדים, ומוציאים לנייר סופג.
מכינים רוטב:
מטגנים בצל גדול קצוץ, ארבע שיניי שום קצוצות, ומטגנים במשך דקה. עם שלוש עגבניות קלופות וקצוצות מוסיפים וממשיכים לטגן.
מוסיפים רסק עגבניות איכותי 250 גרם, כוס מחית עגבניות או עגבניות מרוסקות.
מתבלנים בפפריקה מתוקה, סוכר, מלח, פלפל. על גבי זה שופכים כוס מים רותחים ומביאים לרתיחה.
נוסיף את הפסטה ואת המים הרותחים ונכסה. מבשלים מכוסה עד שהפסטה מתרככת כ-15 דקות. מוסיפים את כדורי הבשר מכסים את המכסה ומבשלים 10 דקות נוספות. אם המים נספגו - הוסיפו עוד מים רותחים. טועמים ומתקנים טיבול. מוסיפים עלי בזיליקום קצוצים או קוביית בזיליקום קפוא. מבשלים עוד 2 דקות ללא מכסה ומגישים.
בתיאבון
איפה כתוב שאסור לאכול בשר וחלב?