מתכונים ואוכל
פתיתים עם נקניקיות בסיר אחד
מצרכים:
בצל קצוץ
ארבע כפות שמן לטיגון
חבילת פתיתים
כפית פפריקה
כפית אבקת מרק (ללא מונוסודיום)
פלפל שחור
כפית מלח
רסק עגבניות קטן
חבילת נקניקיות עוף / 18-15 נקניקיות צמחוניות (אפשר לחתוך ואפשר לשים אותן שלמות ולחתוך אחר כך לקטנים)
אופן ההכנה:
בסיר נון סטיק נטגן את הבצל עם ארבע כפות שמן עד הזהבה יפה. נוסיף את הפתיתים ונטגן טיגון קצר. נוסיף את התבלינים והרסק נטגן דקה לפתיחת התבלינים.
נוסיף מים רותחים לכיסוי הפתיתים (שלוש וחצי כוסות מים בערך) נוסיף את הנקניקיות ונביא לרתיחה. נבשל מעל אש נמוכה בסיר מכוסה חלקית (כדאי לערבב בעדינות מדי פעם, לא הרבה, פעמיים מספיק) עד שהמים נספגים כשמונה דקות. נכבה את האש ונשאיר את הסיר מכוסה 10 דק לפני ההגשה. זהו! מנה קלה להכנה, זריזה פשוטה וטעימה!
בתיאבון
הרב מאיר בראל: האם צריך לברור אורז?