מתכון לסלמון ברוטב בתנור: סלמון מתכון מיוחד
(צילום: גב' ד. קדוסי)

מתכונים ואוכל

מתכון לסלמון מעולה ברוטב מיונז שום שמיר

אל תוותרו על הטריות של הסלמון - הוא משחק תפקיד חשוב. במיוחד לימי תשעת הימים הגברת ד. קדוסי מציידת אותנו במתכון עסיסי שישביע את רעבוננו גם במיוחד לימי תשעת הימים
גב' ד. קדוסי
הוספת תגובה
מתכון לסלמון ברוטב בתנור: סלמון מתכון מיוחד
(צילום: גב' ד. קדוסי)
אא

סלמון ברוטב מיונז שום שמיר
למתכון:
נתח סלמון מפולט בלי עור במשקל 800-600 גרם
רצוי טרי! אין לתאר את ההבדל בטעם.
4 כפות מיונז
חופן שמיר טרי קצוץ
4 שיני שום קצוצות
מיץ מחצי לימון
כפית חרדל
2 כפות שמן זית
מלח פלפל שחור גרוס לפי הטעם
כף סילאן 
אופן ההכנה:
נשרה את נתח הדג בלימון סחוט טרי ומלח לחצי שעה
אם משתמשים בדג טרי אפשר לדלג על השלב הזה.
נחמם תנור ל-200 מעלות 
נשטוף את הדג ונייבש.
נערבב את מצרכי הרוטב, נשים את הסלמון בתבנית פיירקס חסינת חום, נשפוך את הרוטב ונכניס לאפייה 30 דקות לא מכוסה.
מומלץ להגיש עם סלט ירקות / פירה / שעועית ירוקה

(צילום: גב' ד. קדוסי) (צילום: Ground Picture/shutterstock)

אלפי דגים נפלטים בהמוניהם אל החוף – מה גורם לתופעה המסתורית?

להמשך קריאה
(צילום: גב' ד. קדוסי)
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי