מתכונים ואוכל
מרק אדום לקוסקוס | ד. קדוסי
בצל גדול קצוץ
חתיכות עוף לבחירתכם: כנפיים / שוקיים / כרעיים (לא חובה אפשר להכין גם פרווה אבל מומלץ בשל הערכים התזונתיים).
שתי עגבניות קצוצות לחתיכות עבות
שלושה גזרים חתוכים פרוסות עבות או עיגולים
שני קישואים חתוכים רצוי לשלב זוקיני
רבע כרוב חתוך בצורה גסה
דלעת בינונית חתוכה
בטטה קטנה
ארבעה תפוחי אדמה חתוכים לקוביות עבות
שורש פטרוזיליה
סלרי - שלושה גבעולים קצוצים עם העלים
חופן ירק: שמיר, פטרוזיליה, כוסברה.
כוס גרגרי חומוס סנפורסט
מלח, פלפל, כך אבקת מרק ללא מונוסודיום (אפשר לוותר),כף פפריקה מתוקה, כפית כמון, רבע כפית כורכום, כפית קינמון, חצי כפית בהרט, כף רסק עגבניות איכותי.
מתחילים בטיגון הבצל במעט שמן עד הזהבה יפה
מוסיפים את העוף נותנים טיגון עם לשינוי הצבע משני הצדדים. מוסיפים את התבלינים, הגזר והסלרי. ממשיכים לאדות מכוסה ללא ערבוב. מוסיפים את העגבניות כוס מים רותחים ושאר הירק שמיר פטרוזיליה וכוסברה. מכסים את הסיר, על אש נמוכה מבשלים כ-45 דקות בלי להוסיף מים! הירקות יוציאו הרבה נוזלים לבד.
אחרי 45 דקות נוסיף את כל שאר הירקות ונמשיך לבשל עד לריכוך והסמכה. בערך עוד 45 דקות.
את הדלעת נוסיף בחצי שעה האחרונה לבישול.
נתקן תיבול אם צריך.
בתיאבון!
מתכון מושלם לקוסקוס אותנטי>>>כאן
לא תאמינו איזו סכנה יש באוכל הבסיסי שלכם אם לא תשמרו אותו כמו שצריך