מתכון סלמון בעשבי תיבול: דג סלמון אפוי בעשבי תיבול
(צילום: גב' ד. קדוסי)

מתכונים ואוכל

טעם של גן עדן: סלמון עסיסי בעשבי תיבול

עסיסי, בשרני ובצבע ורדרד - איך אופים סלמון בצורה נכונה? הגב' ד. קדוסי במתכון שישאיר אותנו פעורי פה (או שאולי עדיף שלא). כל ביס הוא חגיגה
גב' ד. קדוסי
הוספת תגובה
מתכון סלמון בעשבי תיבול: דג סלמון אפוי בעשבי תיבול
(צילום: גב' ד. קדוסי)
אא

סלמון בעשבי תיבול | ד. קדוסי
פלטת פילה סלמון ללא עור ועצמות
6 כפות שמן זית
כף חרדל
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילה כוסברה קצוצה 
חצי לימון קצוץ בלי הקליפה 
חצי לימון סחוט
5-6 שיני שום קצוצות
כפית מלח
פלפל שחור גרוס חצי כפית 

אופן ההכנה: 
משרים את הסלמון במלח (בערך כף מפזרים על הדג) ולימון סחוט חצי שעה שוטפים ומייבשים.
לאחר מכן מערבבים את מצרכי הרוטב , מניחים את הדג בתבנית גדולה עם נייר אפייה ושופכים את הרוטב על הדג.
משאירים את הדג במקרר עם הרוטב כשעה לספיגת טעמים (מומלץ.. לממהרים ניתן לדלג).
*ניתן לפזר בתבנית ירקות נוספים גמבה, פלפלים בצבעים, עגבניות שרי וכו לפי טעמכם האישי.
מחממים תנור ל 190 מעלות ואופים 25 דקות. לא מכוסה.

(צילום: גב' ד. קדוסי)(צילום: גב' ד. קדוסי)

מרן הראשל"צ הרב יצחק יוסף נגד רבני הרדיו ותוכניות השו"ת: "איך אתה פוסק?"

להמשך קריאה
(צילום: גב' ד. קדוסי)
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי