מתכונים ואוכל
מתכון נוסף לברק מטוגן מושלם לילדים ומבוגרים:
כף מלח וחצי לימון להשרות את הדג
8 חתיכות פילה לברק בלי עצמות ובלי עור
כף כמון
2 כוסות קמח
כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
נשרה את הדג במלח ולימון חצי שעה נשטוף קלות ונייבש. בקערה נפרדת נשים את הקמח הכמון והמלח ונערבב. נחמם מחבת עם שמן עמוק נטבול את הדג בתערובת הקמח ואז לשמן החם. נוציא לרשת או נייר סופג. מומלץ להגיש עם לימון או מטבח אריסה.
למטבל אריסה:
2 כפות חומץ
2 כפות אריסה
6 שיני שום כתושות
מיץ מלימון סחוט
מעט מלח
כוסברה קצוצה
נערבב את הכל ונגיש ליד הדג
מרן הראשל"צ הרב יצחק יוסף נגד רבני הרדיו ותוכניות השו"ת: "איך אתה פוסק?"