דג לברק מטוגן מתכון: מתכון דג לברק מטוגן
(צילום: גב' ד. קדוסי)

מתכונים ואוכל

במיוחד לתשעת הימים: דג לברק מטוגן

ליד הפסטה, מול האורז וסמוך לפתיתים. הגב' ד. קדוסי מפנקת אותנו במתכון שמתאים גם לתשעת הימים - דג לברק מטוגן
גב' ד. קדוסי
הוספת תגובה
דג לברק מטוגן מתכון: מתכון דג לברק מטוגן
(צילום: גב' ד. קדוסי)
אא

מתכון נוסף לברק מטוגן מושלם לילדים ומבוגרים: 

כף מלח וחצי לימון להשרות את הדג
8 חתיכות פילה לברק בלי עצמות ובלי עור
כף כמון
2 כוסות קמח 
כפית מלח
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
נשרה את הדג במלח ולימון חצי שעה נשטוף קלות ונייבש. בקערה נפרדת נשים את הקמח הכמון והמלח ונערבב. נחמם מחבת עם שמן עמוק נטבול את הדג בתערובת הקמח ואז לשמן החם. נוציא לרשת או נייר סופג. מומלץ להגיש עם לימון או מטבח אריסה.

למטבל אריסה:
2 כפות חומץ
2 כפות אריסה
6 שיני שום כתושות
מיץ מלימון סחוט
מעט מלח
כוסברה קצוצה
נערבב את הכל ונגיש ליד הדג

(צילום: גב' ד. קדוסי)(צילום: גב' ד. קדוסי)

מרן הראשל"צ הרב יצחק יוסף נגד רבני הרדיו ותוכניות השו"ת: "איך אתה פוסק?"

להמשך קריאה
(צילום: גב' ד. קדוסי)
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי