קציצות ירק מטוגנות מתכון: מתכון לקציצות ירק מטוגנות
(צילום: גב' ד. קדוסי)

מתכונים ואוכל

נחטפות עוד לפני שמניחים על השולחן: קציצות ירק פריכות

שימו עין כי זה הולך להיחטף עוד לפני ההגשה. הגב' ד. קדוסי במתכון לקציצות ירק עם כל הרכיבים הטובים
גב' ד. קדוסי
הוספת תגובה
קציצות ירק מטוגנות מתכון: מתכון לקציצות ירק מטוגנות
(צילום: גב' ד. קדוסי)
אא

קציצות ירק | ד. קדוסי

למתכון:
3 גזר
3 תפוחי אדמה
בצל לבן 
1 בטטה קטנה
1 קישוא
4 ביצים
5 כפות פירורי לחם
ירק: צרור פטרוזיליה, כוסברה,שמיר, בצל ירוק
תבלינים; מלח, פלפל, חצי כפית כמון, חצי כפית כורכום, חצי כפית בהרט.
אופן ההכנה:
מגרדים את הירקות בפומפייה בחלק הבינוני.
שמים את הירקות במסננת וסוחטים היטב.
קוצצים את הירק ומוסיפים.
מוסיפים את הביצים פירורי לחם ותבלינים.
מחממים שמן במחבת, שיגיע לגובה 2 סמ בערך לא שמן עמוק. לוקחים עם היד כדור מהעיסה, סוחטים מנוזלים ולשמן החם.מטגנים 2-3 דקות מכל צד ומוציאים לרשת או נייר סופג. מגישים עם סלט או פירה , פסטה או בתוך לחמנייה או פיתה.

(צילום: גב' ד. קדוסי)(צילום: גב' ד. קדוסי)

מרן הראשל"צ הרב יצחק יוסף נגד רבני הרדיו ותוכניות השו"ת: "איך אתה פוסק?"

להמשך קריאה
(צילום: גב' ד. קדוסי)
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי