מתכונים ואוכל
טורטייה במילוי חזה עוף - כשרוצים לתקתק ארוחה קלילה עם טעם נפלא שכולם אוהבים זה הפיתרון בשבילכם! ניתן גם לקחת לפיקניק ולטיולים ולהנות ממנה טעימה בחיק הטבע. כמה פשוט ככה טעים
חומרים:
חבילת טורטייה
600 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות
פפריקה חריפה/מתוקה
גריל עוף
מלח
פלפל
תבלין שווארמה
בצל חתוך לרצועות
חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ
למטבל מיונז שום שמיר:
חופן שמיר קצוץ
4 כפות מיונז
2 שיני שום קצוצות
מעט מלח פלפל
מעט מים לדילול המטבל לסמיכות הרצוייה(נתחיל בכף ואם יש צורך מוסיפים)
אופן ההכנה:
במחבת חמה עם מעט שמן נטגן את החזה עוף משני הצדדים עד שמשנה את צבעו. נוסיף את התבלינים ונטגן כמה דקות, נוציא לצלחת. באותה מחבת נכניס את הבצל ונטגן עד להזהבה יפה.
נרכיב את המנה:
לחמם מעט במחבת יבשה את הטורטיות לפני ההרכבה. אחרי כן נשים במגש את הטורטייה נמרח מעט מהמטבל מיונז שום, נשים את החזה עוף והבצל המטוגן מעל את הירקות, נסגור את הקצה התחתון לקיפול קטן ואת הקצה העליון לקיפול קטן ונגלגל מימין לשמאל כמו רולדה.
בתיאבון!
הכשרת כבד: איך מכשירים כבד? האם צריך לחתוך כבד עוף? | הרב והשף מאיר בראל