טורטייה במילוי חזה עוף: מתכון לטורטייה עם חזה עוף וירקות
(צילום: גב' ד. קדוסי)

מתכונים ואוכל

כל הדברים הטובים: טורטייה במילוי חזה עוף

לפני שמציידים את התיק בסנדוויצ'ים לטיול הבא - הגב' ד. קדוסי מגישה לנו מתכון מושלם: טורטייה ממולאת בחזה עוף עם ירקות, ארוחה שלמה ומזינה בחבילה אחת
גב' ד. קדוסי
הוספת תגובה
טורטייה במילוי חזה עוף: מתכון לטורטייה עם חזה עוף וירקות
(צילום: גב' ד. קדוסי)
אא

טורטייה במילוי חזה עוף - כשרוצים לתקתק ארוחה קלילה עם טעם נפלא שכולם אוהבים זה הפיתרון בשבילכם! ניתן גם לקחת לפיקניק ולטיולים ולהנות ממנה טעימה בחיק הטבע. כמה פשוט ככה טעים 
חומרים:
חבילת טורטייה
600 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות
פפריקה חריפה/מתוקה 
גריל עוף
מלח
פלפל 
תבלין שווארמה 
בצל חתוך לרצועות
חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ

למטבל מיונז שום שמיר:
חופן שמיר קצוץ
4 כפות מיונז
2 שיני שום קצוצות
מעט מלח פלפל 
מעט מים לדילול המטבל לסמיכות הרצוייה(נתחיל בכף ואם יש צורך מוסיפים)

אופן ההכנה:
במחבת חמה עם מעט שמן נטגן את החזה עוף משני הצדדים עד שמשנה את צבעו. נוסיף את התבלינים ונטגן כמה דקות, נוציא לצלחת. באותה מחבת נכניס את הבצל ונטגן עד להזהבה יפה. 

נרכיב את המנה: 
לחמם מעט במחבת יבשה את הטורטיות לפני ההרכבה. אחרי כן נשים במגש את הטורטייה נמרח מעט מהמטבל מיונז שום, נשים את החזה עוף והבצל המטוגן מעל את הירקות, נסגור את הקצה התחתון לקיפול קטן ואת הקצה העליון לקיפול קטן ונגלגל מימין לשמאל כמו רולדה.

בתיאבון!

לפני ההרכבה (צילום: גב' ד. קדוסי)בעת ההרכבה (צילום: גב' ד. קדוסי)עם כל הדברים הטובים בתוך הטורטיה (צילום: גב' ד. קדוסי)

הכשרת כבד: איך מכשירים כבד? האם צריך לחתוך כבד עוף? | הרב והשף מאיר בראל

להמשך קריאה
(צילום: גב' ד. קדוסי)
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי