בריאות
לא פעם קורה שהזמנו פיצה אך נתקענו עם עוד כמה משולשים מיותרים. אז מה עושים? וודאי שלא זורקים. אם נותרו לכם עוד משולשי פיצה, תוכלו להכניסם למקפיא בתוך קופסה או שקית אטומה (לא בקרטון המקורי על מנת לשמור על הלחות) ולחמם ביום למחרת. מובטח כי כמעט לא תרגישו בהבדלים. הדרכים היעילות ביותר לחמם פיצה הן במחבת ובתנור. הימנעו מחימום במיקרוגל.
חימום בתנור -
הדרך הטובה ביותר לחמם פיצה מהמקרר מאתמול, היא בתנור. השיטה הזו לוקחת די הרבה זמן ולא מיועדת לאכילה מיידית, אז אם אתם מוגבלים בזמן, עדיף שתבחרו בדרך אחרת.
* כוונו את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות
* כשהתנור חם, הכניסו פנימה תבנית גדולה עם נייר כסף מעליה
* המתינו כחמש דקות והוציאו את התבנית הריקה
* הניחו את הפיצה הקרה והחזירו את המגש לתנור
* השאירו בתנור במשך 10 דקות והוציאו. בתיאבון.
חימום במחבת -
אם אתם מוגבלים בזמן או שבא לכם א הפיצה שלכם עכשיו, חממו את הפיצה הקרה במחבת.
* הניחו את משולש הפיצה על מחבת וכסו אותה עם מכסה
* הדליקו את האש על להבה בינונית וחממו למשך 7-8 דקות.
* פתחו את המכסה והוסיפו מספר טיפות מים על האזור הריק במחבת (לא על הפיצה), על מנת ליצור לחות
* כסו את המחבת במכסה שוב והמתינו דקה
* הוציאו מהמחבת ובתיאבון.
"כל אדם אוהב לאכול": מה אסור ומה מותר לאכול לפי הרמב"ם?