ריבועי קרמשניט: קרמשניט אישי מתכון פרווה
ריבועי קרמשניט: קרמשניט אישי מתכון פרווה. (צילום: גב' ד. קדוסי)

מתכונים ואוכל

הביס המושלם: מתכון לריבועי קרמשניט

כמה פעמים רציתם לאכול קרמשניט והתבאסתם לחתוך שכל הקרם בורח מהצדדים? קבלו פתרון מושלם מתכון - ריבועי קרמשניט, בכל פעם ביס מושלם עם כל הטעמים
גב' ד. קדוסי
הוספת תגובה
ריבועי קרמשניט: קרמשניט אישי מתכון פרווה
ריבועי קרמשניט: קרמשניט אישי מתכון פרווה. (צילום: גב' ד. קדוסי)
אא

ריבועי קרמשניט

למתכון:

לבצק:
חבילת בצק עלים קפוא מוכן חלבי(אפשר גם פרווה) 
100 גרם אבקת סוכר

למילוי:
500 מ״ל שמנת מתוקה 38% 
כוס חלב
חבילת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
אופן ההכנה:
מפשירים את הבצק לילה במקרר. מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון.
פותחים את הבצק על השיש וחותכים אותו למלבנים קטנים שוים ככל שניתן .
מניחים במרווחים קטנים בתבנית עם נייר אפייה. מפזרים מעל כל הריבועים אבקת סוכר עם מסננת בנדיבות ומכניסים לאפייה עד להזהבה יפה כ15-20 דק.
מצננים לגמרי. חותכים כל ריבוע באמצע עם סכין כמעט עד הסוף.
מקציפים את כל מצרכי הקרם למילוי לקצפת יציבה. מניחים בשקית זילוף  או עם כף ומזלפים לתוך כל ריבוע שפתחנו . מפזרים מעל אבקת סוכר ושומרים במקרר.

(צילום: גב' ד. קדוסי)(צילום: גב' ד. קדוסי)

מרן הראשל"צ הרב יצחק יוסף נגד רבני הרדיו ותוכניות השו"ת: "איך אתה פוסק?"

להמשך קריאה
ריבועי קרמשניט: קרמשניט אישי מתכון פרווה. (צילום: גב' ד. קדוסי)
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי