מתכונים ואוכל
ריבועי קרמשניט
למתכון:
לבצק:
חבילת בצק עלים קפוא מוכן חלבי(אפשר גם פרווה)
100 גרם אבקת סוכר
למילוי:
500 מ״ל שמנת מתוקה 38%
כוס חלב
חבילת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
אופן ההכנה:
מפשירים את הבצק לילה במקרר. מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון.
פותחים את הבצק על השיש וחותכים אותו למלבנים קטנים שוים ככל שניתן .
מניחים במרווחים קטנים בתבנית עם נייר אפייה. מפזרים מעל כל הריבועים אבקת סוכר עם מסננת בנדיבות ומכניסים לאפייה עד להזהבה יפה כ15-20 דק.
מצננים לגמרי. חותכים כל ריבוע באמצע עם סכין כמעט עד הסוף.
מקציפים את כל מצרכי הקרם למילוי לקצפת יציבה. מניחים בשקית זילוף או עם כף ומזלפים לתוך כל ריבוע שפתחנו . מפזרים מעל אבקת סוכר ושומרים במקרר.
מרן הראשל"צ הרב יצחק יוסף נגד רבני הרדיו ותוכניות השו"ת: "איך אתה פוסק?"