בריאות
כל אחד היה רוצה שבצלחת שלו יהיו מזונות בעלי הערכים הטובים ביותר לגוף.
הבחירה בירקות הללו הוכחה מחקרית כמועילה לגוף על שלל מערכותיו, וככל שתגבירו את הצריכה שלכם - כך ייטב לכם:
תרד:
התרד רווי בויטמינים A, C ו-K, יש בו חומצה פולית, ברזל ומגוון נוגדי חמצון. הוא מקדם ראייה בריאה, תומך במערכת החיסון, ועשוי לסייע בהפחתת הסיכון למחלות כרוניות.
ברוקולי:
הברוקולי ידוע בתכולת הסיבים הגבוהה שלו, הוא עשיר בויטמינים C ו-K, כמו גם חומצה פולית ואשלגן.
הוא מכיל נוגדי חמצון שונים ועשוי להציע יתרונות אנטי דלקתיים ולתמוך בבריאות מערכת העיכול.
קייל:
קייל נחשב "מזון על" הוא עמוס בויטמינים A, C ו-K, כמו גם חומצה פולית וסידן. הוא מכיל גם נוגדי חמצון ותרכובות אחרות שעשויות להיות בעלות תכונות אנטי-סרטניות ולתרום לבריאות הלב.
פלפלים:
הפלפלים מגיעים בצבעים שונים, אדום, ירוק וצהוב, וכולם מספקים מקור מצוין לויטמין C. הם גם עשירים בויטמין A, סיבים ונוגדי חמצון, ומסייעים בבריאות העיניים .
בטטה:
בטטה היא מקור מצוין לויטמין A, ויטמין C ואשלגן.
הם מכילים גם סיבים ונוגדי חמצון - מה שהופך אותם לבחירה מזינה עבור הראייה שלכם, עבור התפקוד החיסוני ועבור לחץ דם בריא ומאוזן.