קרדיט: canva

בריאות

היתרונות הבריאותיים המפתיעים של הוספת שיבולת שועל לתזונה

שיבולת שועל היא מקור מצוין לחומרים מזינים וסיבים. שיבולת שועל יכולה לעזור בהורדת כולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב, וזה עוד לא הכל
מנחם גלזר
הוספת תגובה
קרדיט: canva
אא

לצריכת שיבולת שועל כל יום יכולות להיות מספר השפעות מועילות על הגוף. לא די בכך שהיא מקור מצוין לסיבים תזונתיים שעוזרים בשיפור העיכול, היא גם יכולה לעזור לכם לרדת במשקל ו..הפתעה: לשמור עליו לאורך זמן. 

1. עיכול משופר:

שיבולת שועל עשירה בסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בוויסות יציאות ולקדם מערכת עיכול בריאה.

2. ניהול משקל:

שיבולת שועל היא מזון ממלא ודל קלוריות, מה שהופך אותו לבחירה מצוינת לניהול משקל. זה יכול לשמור אתכם מרוצים לתקופות ארוכות יותר ולהוריד חשק למתוקים ומשמינים באופן כללי. 

3. בריאות הלב:

שיבולת שועל ידועה כבריאה ללב בשל תכולת הסיבים המסיסים הגבוהה שלה, שיכולה לסייע בהורדת רמות הכולסטרול.

צריכה קבועה של שיבולת שועל עשויה להפחית את הסיכון למחלות לב.

4. בקרת סוכר בדם:

לשיבולת שועל יש אינדקס גליקמי נמוך, כלומר היא יכולה לסייע בייצוב רמות הסוכר בדם ולמנוע עליות עליות לאחר הארוחות.

זה יכול להיות מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה שנמצאים בסיכון לפתח אותה.

5. צריכת חומרים מזינים:

שיבולת שועל היא מקור טוב לחומרי תזונה חיוניים שונים כגון ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון.

צריכה קבועה יכולה לתרום לתזונה בריאה יותר, ולתחושת אנרגיה לאורך כל היום. 

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי