מתכונים ואוכל
פסטה עם נקניקיות בסיר אחד
מרכיבים:
חבילת פסטה
1 בצל קצוץ
3 כפות שמן
חבילה נקניקיות לחתוך לעיגולים פרוסים
3-4 שיני שום קצוצות
חבילה עגבניות מרוסקות איכותית
כף פפריקה
כפית סוכר
חצי כפית כמון
כף שטוחה מרק עוף (אפשר לוותר)
כף מלח, חצי כפית פלפל שחור
כף רסק עגבניות
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל ב-3 כפות שמן עד להזהבה יפה, מוסיפים את השום לדקה טיגון ואז את הנקניקיות מטגנים דקה מכל צד ומוסיפים את התבלינים והרסק והעגבניות המרוסקות מטגנים מעט שיפתחו. ואז מוסיפים ליטר מים רותחים מביאים לרתיחה. מתקנים תיבול במידת הצורך. מוסיפים את הפסטה היבשה, מערבבים בעדינות מבשלים על אש נמוכה עד שהפסטה מתרככת. במידה הצורך מוסיפים עוד כ- כוס מים רותחים.
מפזרים מעל בזיליקום טרי.
בתיאבון
אם אתם מעוניינים לייעד את התבשיל הזה לילדיכם הקטנים, יש לפרוס את הנקניקיות לאורך ולא לרוחב כפי שרגילים - אזהרת חנק עד גיל 3.
This is a modal window.
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו