מתכונים ואוכל

כך תנצלו את שאריות קמח המצה מפסח

נשאר לכם הרבה קמח מצה מפסח? אל דאגה: לפניכם 2 רעיונות לדברים שאפשר להכין איתו
מנחם גלזר
הוספת תגובה
אא
קרדיט: פרטי

מרק קניידלך עשיר וטעים שאיש לא יוכל לסרב לו 

 

- 1 בצל חתוך לקוביות 

- 1 גזר חתוך לקוביות

- 1 בטטה חתוכה לקוביות 

- צרור סלרי חתוך

- צרור כוסברה חתוך 

- 2 כוסות קמח מצה

- 4 ביצים 

מלח ופלפל שחור לתיבול 

אופן ההכנה

בשלו את כל חומרי המרק מלבד הקניידלך, עד לרתיחה וריכוך הירקות. ערבבו בקערה את קמח המצה עם הביצים והתבלינים, וכשהמים רותחים הוסיפו את קציצות הקניידלך אל תוך המרק. 

בשלו עד שהקציצות רכות, והגישו. 

בצקניות מדהימות שאותן תוכלו להוסיף למרק או לבשל בפני עצמן 

כוס קמח מצה 

4 ביצים 

כפית מלח וכפית פלפל שחור 

אופן ההכנה

הפרידו את החלמונים והחלבונים, והקציפו את החלבונים עד שהתערובת יציבה. 

לאחר מכן, הוסיפו את החלמונים, קמח המצה והמלח ובשלו בתוך סיר עם מים שרתחו כבר, למשך חצי שעה. 

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי