רץ בוואטסאפ

גאוני: למה כדאי לחמם שום במיקרו, לפני שחותכים אותו?

כולנו מחפשים כל העת את השיטות הטובות ביותר שיקלו עלינו את החיים. אז למה כדאי לכם לפי הסרטון הזה לחמם ראש שום במיקרוגל, לפני שאתם חותכים אותו?
מנחם גלזר
תגובה אחת
אא
קרדיט: canva

כולנו מחפשים כל העת את השיטות הטובות ביותר שיקלו עלינו את החיים, בפרט כשמדובר בתחום הקולינרי - שבו יש ממילא הרבה מאוד עבודה. 

בלוגרית אמריקנית שמרבה לפרסם סרטוני 'טריקים' ברשתות החברתיות, הציעה טיפ פשוט וקל לקילוף שיני שום ללא שום מאמץ: ניחשתם נכון, במיקרוגל. 

בטיפ שלה, שהפך לויראלי וזכה למיליוני צפיות, היא מציעה להניח ראש של שום למשך 20-30 שניות במיקרוגל, על החום הכי גבוה, ולאחר שהיא מוציאה את השום מהמיקרוגל - ראה זה פלא, הקליפות מתקלפות מאליהן. נסו והיווכחו. 

 

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי