5 יתרונות בריאותיים מדהימים של מנגו, שאולי לא הכרתם
קרדיט: canva

בריאות המזון

5 יתרונות בריאותיים מדהימים של מנגו, שאולי לא הכרתם

אוהבי המנגו, התפקדו: אחרי שתגלו את היתרונות הכבירים של הפרי המתוק והאהוב - אין ספק שתמשיכו לצרוך אותו אפילו יותר
מנחם גלזר
הוספת תגובה
5 יתרונות בריאותיים מדהימים של מנגו, שאולי לא הכרתם
קרדיט: canva
אא

עשיר בחומרים מזינים

מנגו הוא מקור טוב לויטמינים ומינרלים, כולל ויטמין C, ויטמין A ואשלגן, החשובים לבריאות הכללית שלנו.

 

עשיר בנוגדי חמצון

מנגו מכיל נוגדי חמצון כמו מנגיפרין, וכן ויטמין C ובטא-קרוטן, המסייעים בהגנה על התאים מפני נזקים הנגרמים מרדיקלים חופשיים.

 

מסייע לעיכול

מנגו עשיר בסיבים, שיכולים לעזור לקדם עיכול תקין, ולמנוע עצירות. הפירות מכילים גם אנזימים כמו עמילאזים, שיכולים לסייע בעיכול פחמימות.

 

מחזק חסינות

תכולת ויטמין C הגבוהה במנגו יכולה לסייע בחיזוק המערכת החיסונית ולהגן מפני זיהומים ומחלות.

 

תומך בבריאות העין

מנגו הוא מקור טוב לויטמין A, החיוני לשמירה על ראייה בריאה. אכילת מנגו באופן קבוע עשויה לסייע במניעת מצבים כמו עיוורון לילה ויובש בעיניים.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי