בריאות המזון
מנגו הוא מקור טוב לויטמינים ומינרלים, כולל ויטמין C, ויטמין A ואשלגן, החשובים לבריאות הכללית שלנו.
מנגו מכיל נוגדי חמצון כמו מנגיפרין, וכן ויטמין C ובטא-קרוטן, המסייעים בהגנה על התאים מפני נזקים הנגרמים מרדיקלים חופשיים.
מנגו עשיר בסיבים, שיכולים לעזור לקדם עיכול תקין, ולמנוע עצירות. הפירות מכילים גם אנזימים כמו עמילאזים, שיכולים לסייע בעיכול פחמימות.
תכולת ויטמין C הגבוהה במנגו יכולה לסייע בחיזוק המערכת החיסונית ולהגן מפני זיהומים ומחלות.
מנגו הוא מקור טוב לויטמין A, החיוני לשמירה על ראייה בריאה. אכילת מנגו באופן קבוע עשויה לסייע במניעת מצבים כמו עיוורון לילה ויובש בעיניים.