מתכונים ואוכל
5 חלמוני ביצה
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 כפות קקאו
1 כוס גדולה של נס קפה חם מוכן (מים חמים עם כפית גדושה של אבקת נס קפה)
1/2 1 כוסות קמח תופח
לערבב במטרפה ידנית את כל המרכיבים לאט ולפי הסדר ברגע שהקמח נכנס אחרון לא מערבבים יותר מידי, פשוט בעוגות בחושות עירבוב יתר ייצור עוגה דחוסה.
מקציפים 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב ואז בתנועות קיפול נוסיף 150 גרם קוקוס עד להטמעה מלאה.
נשמן תבנית 26 או שתי תבניות אינגליש קייק
ניצוק חצי מכמות בלילת השוקולד ואז נניח עם כף תלוליות של עיסת הקוקוס ועל שוב ניצוק את יתרת בלילת השוקולד,
נאפה בין 35 ל-40 דקות בחום 160.
וכמובן שאצל כל תנור הזמנים מעט משתנים בכמה דקות, הכי טוב זה להכניס קיסם ולבדוק
בהצלחה