מצרכים:
- 2 פלפלי גמבה אדומים
- 2 פלפלי גמבה צהובים
- 2 פלפלי גמבה כתומים
- 2 פלפלי גמבה ירוקים
- 1 בצל סגול קטן
- חופן עלי פטרוזיליה או כוסברה טריים קצוצים
- חופן עלי נענע טריים קצוצים (לא חובה)
- 1/2 כוס גבינה פטה מפוררת (לא חובה)
- חופן בוטנים או אגוזים מסוכרים (לא חובה)
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- 1 כף חומץ בלסמי
- 1 כף דבש
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
-
הכנת הירקות:
- חותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
- חותכים את הבצל הסגול לרצועות דקות.
- קוצצים את הפטרוזיליה והנענע (אם משתמשים).
-
הכנת הרוטב:
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הרכבת הסלט:
- שמים את הפלפלים, הבצל, הפטרוזיליה והנענע בקערת סלט גדולה.
- שופכים את הרוטב מעל ומערבבים בעדינות עד שכל הירקות מצופים ברוטב.
- אם משתמשים, מפזרים את גבינת הפטה המפוררת מעל הסלט.
-
הגשה:
- מניחים את הסלט בקערת הגשה יפה ומגישים מיד עם אגוזים ובוטנים מלמעלה.
בתיאבון!
ההבטחה הגדולה של רבי חיים פלאג'י זצוק"ל > "פעם בשנה" שאסור לכם לפספס - לחצו כאן עכשיו >>>
הירשמו לניוזלטר שלנו ותקבלו את כל החדשות החשובות ישירות למייל
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו