מנשנשים בין הארוחות? כך תעשו את זה בצורה בריאה
קרדיט: בינה מלאכותית

מתכונים ואוכל

מנשנשים בין הארוחות? כך תעשו את זה בצורה בריאה

אם אתם אוהבים לנשנש בין הארוחות, כדאי שלפחות תעשו את זה בצורה חכמה ותבחרו בנשנושים בריאים כמו שלושת הנשנושים שלפניכם
מנחם גלזר
הוספת תגובה
מנשנשים בין הארוחות? כך תעשו את זה בצורה בריאה
קרדיט: בינה מלאכותית
אא

הבעיה של רוב האנשים שרוצים לשמור על משקל תקין ולהישאר בריאים, היא הנשנושים בין הארוחות - לרוב של דברים לא ממש בריאים כמו חטיפים ועוגות. 

רוצים לנשנש ועדיין לשמור על משקל טוב? אז לפחות עשו זאת בצורה חכמה, ובחרו בנשנושים בריאים כמו הדוגמאות שלהנ"ל:

יוגורט עם פירות וגרנולה

מרכיבים
- יוגורט טבעי ללא סוכר
- פירות טריים (כמו תותים, בננה, ענבים או פירות יער)
- גרנולה ללא תוספת סוכר או אגוזים קצוצים

הוראות הכנה
- לערבב יוגורט בקערה ולהוסיף מעליו את הפירות הטריים.
- לפזר מעל הכל כף או שתיים של גרנולה או אגוזים קצוצים.
- אפשר להוסיף מעט דבש או סירופ מייפל טבעי למתיקות נוספת.

 

ירקות חתוכים עם חומוס

מרכיבים
- ירקות טריים חתוכים למקלות (כמו גזר, מלפפון, פלפלים, סלרי)
- חומוס (אפשר להכין חומוס ביתי או לקנות חומוס מוכן)

הוראות
- לחתוך את הירקות לרצועות או למקלות.
- לטבול את הירקות בחומוס ולאכול.

 

אגוזים וזרעים

מרכיבים

- תערובת של אגוזים וזרעים טבעיים ללא מלח (כמו שקדים, אגוזי מלך, אגוזי לוז, קשיו, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת)

הוראות הכנה 
- לערבב תערובת של אגוזים וזרעים בקופסה קטנה או שקית ולשמור לנשנוש במהלך היום.
- ניתן לשלב בתערובת גם פירות יבשים כמו חמוציות או צימוקים למתיקות טבעית.

זכרו כי כל אחד מהנשנושים הללו מספק חומרים מזינים החיוניים לבריאות גופכם, ושומר על תחושת שובע בין הארוחות.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי